Măsurare și Contorizare

http://www.maximintegrated.com/en/design/overview.html

Prezentare generală. Proiectați mai bine, mai repede, mai ușor

2500 ingineri de la Maxim Integrated inventează produse foarte bune, dar, de asemenea, vă oferă instrumente, informații și resurse pentru a vă ajuta să proiectați mai bine, mai repede, și mai ușor.

Circuits Library

Biblioteca de Circuite Integrate. Vezi Colecția de circuite care sunt populare pentru utilizarea în aplicațiile generale de piață.

Design Technology 

Tehnologia de proiectare. Găsiți tehnologii de proiectare care acoperă o gamă largă de informații despre produsele Maxim Integrated.

 

Reference Designs

Proiectare de referință. Accelerați proiectarea folosind exemple specifice ale produselor noastre de înaltă performanță, testate în circuite.


Design Tools, Models, Software

Instrumente de proiectare, Modele, Software. Se ușurează eforturile de proiectare cu EE-Sim®design și instrumente de simulare, Calculatoare online, modele SPICE, Kit EV de programare, precum și alte instrumente.


Design Partners

Parteneri de Proiectare. Explorați oportunitățile cu partenerii noștri atent selectați, pentru a vă ajuta să obțineți lansarea pe piață mai repede.


Technical Documents

Documentații Tehnice. Navigati și găsiți mai mult de 2500 de note de aplicașii, tutoriale, ghiduri de produse, precum și articolele tehnice.


Packaging

Încapsularea și Ambalarea. Găsiți diferite forme de încapsulare și modele de montare, coduri de marcare, informații RoHS, simboluri CAD și informații despre SMD pe bandă-și-tambur.


QA and Reliability

QA și Fiabilitate. Navigați și vedeți politicile de asigurare a calității și proceduri, rapoarte de fiabilitate, certificare și resurse.


Environmental

Mediu. Găsiți rapoarte și informații despre protejarea mediului la substanțele conținute în produsele noastre finale și în ambalaje.


Videos

Videoclipuri. Vizualizare demo cu aplicații și produse performante, și primiți consiliere cu privire la considerente de proiectare.


Applications Support

Sprijin în Aplicații. Inginerii noștri de aplicații pot să răspundă la fiecare cerere de la client.


Free Samples

Mostre gratuite. Majoritatea produselor noastre sunt disponibile ca mostre gratuite pentru proiectanți și uz în învățământ.


EE Glossary

Glosar EE. Mii de termeni tehnici definiți adecvat și reticulat.
---