BOPLA cutii UL94V-0

BOPLA oferă o gamă largă de modele din gamele BOCUBE, EUROMAS și REGLOCARD PLUS ca incinte sau carcase din policarbonat cu design UL 94 V-0, disponibile pentru livrare standard din depozit.


Datorită cerinței de a proteja conținutului lor sensibil, incintele sau carcasele pentru dispozitive electronice trebuie să asigure o protecție deosebit de bună împotriva influențelor externe. Multe modele BOPLA îndeplinesc deja aceste cerințe și sunt disponibile ca produse standard sub formă de carcase din policarbonat cu design UL 94 V-0.

Incintele din policarbonat cu un design UL 94 V-0 de la BOPLA, ce sunt disponibile în depozit pentru livrare standard, sunt deosebit de rezistente la flacără și se auto-sting. Acest lucru le face să fie o alegere bună atunci când siguranța este un factor critic pentru utilizare. Atunci când incinta este utilizată cu montare pe șină, materialul incintelor corespunde setului de cerințe R 22 în conformitate cu nivelul de pericol HL 3 al DIN EN 45545-2. În plus, nivelurile ridicate de protecție împotriva penetrării împiedică pătrunderea de apă și praf, din medii dure. După cum indică nota f1 în conformitate cu UL 746C, utilizarea în aer liber a carcaselor robuste nu e o problemă. BOPLA oferă diferite modele cu aceste caracteristici în gamele BOCUBE, EUROMAS și REGLOCARD PLUS.