Surse LPS MeanWell

 Fabricate cu izolație de clasă II și îndeplinind cerințe LPS (Limited Power Source - Sursă de alimentare cu putere limitată), acestea sunt conforme cu EN61000-3-2 Clasa A (reglementarea normală a Uniunii Europene pentru curentul armonic) și respectă normele de siguranță EN61558-2-16 UL508 / UL60950-1, TUV, CB și CE. Cu protecție la scurtcircuit, supraîncărcare și suprasarcină seria HDR-100 este livrată cu o garanție de 3 ani.

Încă de la lansarea pe piață a seriei HDR-15/30/60/100 (15W / 30W / 60W /100W), noile surse de alimentare cu montare pe șine, au primit o reputație deosebită în domeniul automatizării clădirilor și al sistemului de control al locuințelor. 

 Caracteristicile familiei HDR: carcasă din plastic, acceptă intrarea de 85 ~ 264VAC (277VAC operațional), consum redus de energie fără sarcină (<0,3W), eficiență ridicată de lucru (90%), tensiune de ieșire DC reglabilă, temperatura mediului în gama -30 grade ~ +70 grade. Se încadrează în standardul Uniunii Europene DIN EN43880 și au designul subțire (ultra slim) cu înălțimea de 90mm, iar lățimea de numai 4UU (70mm). Datorită caracteristicilor sale supreme, normele de siguranță complete și avantajele competitive ale prețurilor, familia HDR este cea mai bună alegere în domeniul automatizării clădirilor, a sistemului de control al gospodăriei, a sistemului de control industrial și a aplicațiilor aparatelor electro-mecanice!

NOTĂ. 

O sursă de alimentare cu putere limitată (LPS) este un circuit secundar cu o tensiune de ieșire a circuitului deschis, care nu depășește 42.4 VPEAK sau 60 VDC. Puterea maximă aparentă, disponibilă la ieșire în orice condiții de încărcare, și valoarea maximă a curentului de defecțiune, disponibilă la ieșire în orice condiții de încărcare (inclusiv un scurtcircuit), sunt limitate la mărimi care nu produc aprindere, în condiții de defectare a componentelor montate sau în circuite construite din materiale adecvate.