Line card

 

         

APEM

APEM oferă comutatoare, taste, butoane, indicatoare cu LED, joystick-uri și tastaturi pentru utilizare în instrumentație, domeniul medical, comunicații, automatizări industriale, transport, aplicații speciale. 

www.apem.com

         

ATTEND

ATTEND este specializată în socluri de tipuri foarte variate și fiabile, pentru memorii diverse (carduri SIM, flash), conectoare I/O pe PCB și cabluri asamblate.

www.attend.com.tw

                 

BOPLA

BOPLA dezvoltă și fabrică cutii și carcase (din materiale plastice sau metal) pentru aparate și sisteme electronice, accesorii de montare plăci în interior, accesorii de montare a cutiilor pe perete sau pe șina DIN, tastaturi cu membrane executatela comandă.

www.bopla.de

                  

CANGO

CANGO este specializată în produse și soluții pentru semnale de date CANbus și vehicule. Portofoliul de produse de Cango face pentru o ofertă completă și competitivă de soluții validate prin implementări de succes, atât pe piața internă și internațională. Se oferă soluții inovatoare și integrate pentru domenii diferite de aplicații, cum ar fi logistica, transport, construcții sau agricol. Se oferă punerea în aplicare, cu înaltă performanță a protocoalelor CANbus, cum ar fi J1939 și rețelede date bazate pe J1708, ISOBUS și K-line.

www.cango.ro

                   
                  

Digi

International

Digi International oferă sisteme integrate

pe module și module radio (produse Rabbit), routere și gateway-uri în clasa enterprise cellular/WiMAX, sisteme de monitorizare a mediului cu dispozitive celulare, senzori RF și USB, adaptoare USB, adaptoare wireless ce dau acces la bus de date în vehicule, soluții de control și display la distanță, conectivitate IP, servere, carduri PC de comunicație serială, o varietate de hub-uri USB, camere video wireless, senzori wireless, antene, module Digi XBee®, platforma cloud publică- Device  Cloud by Etherios™.

www.digi.com

         

DIGILENT Inc.

Digilent Inc. este o companie lider ce oferă instrumentele de proiectare tehnologică în electronică, digital design și inginerie electrică, în general. Module și componente pentru o varietate de aplicații, la costuri accesibile pentru studenți, profesori, ingineri, hobby-ști și OEM din întreaga lume. Digilent Inc. are servicii de proiectare și de fabricație OEM pentru companii lidere în tehnologie, inclusiv Xilinx, Analog Devices și Cypress Semiconductor.

www.digilentinc.com

           

DISPLAY

ELEKTRONIK

Display Elektronik produce display-uri LCD /TFT, LED, OLED, panouri tactile, interfețe la display-uri, tastaturi, accesorii.

www.display-elektronik.de

          

FIGARO

Figaro produce senzori solid-state care își cresc conductivitatea electrică în prezența de gaze și vapori ale unor substanțe combustibile, toxice, organice, poluanți, apă, refrigerante, oxigen, alcool, gazolină, combustibil diesel.

www.figarosensor.com

                

JAUCH

Jauch produce cristale de cuarț, oscilatoare, rezonatoare, filtre. Aplicații industriale și de consum, ceasuri, electronică în domeniul auto conform AEC-Q200. Cristale fabricate la comandă. Baterii primare, reîncărcabile, pachet cerut de client, etichetare personalizată.

www.jauch.de
www.jauch-batteries.com

           

KEIL

Keil oferă instrumente de dezvoltare pentru procesoare ARM®, Cortex-M, Cortex-R, 8051, C166 și 251. Plăci de evaluare, kit-uri de inițiere și de dezvoltare rapidă a aplicațiilor. Compilatoare, depanatoare, medii integrate de dezvoltare IDE, RTOS, modele de simulare.

www.keil.com

          

MAXIM

INTEGRATED

Maxim Integrated este un lider în producția de circuite integrate analogice, digitale și semnal mixat, ADC și DAC, interfețe, circuite RF, wireless, transceivere, circuite de timing, controlul puterii, Audio/Video, MCU, memorii, dispozitive 1-Wire®,OpAmp, MUX, VREF, senzori, componente Dallas Semiconductor și Volterra Semiconductor.

www.maximintegrated.com

                

MEANWELL

Meanwell este un lider în fabricația de surse de alimentare cu comutare (SMPS) cu/fără carcasă, cu montare pe șina DIN, surse LED, surse de securitate, UPS DC, convertoare DC/DC, invertoare DC/AC, încărcătoare de baterii, accesorii. Sursele se pot selecta pentru aplicații foarte variate: medicale, securitate, industriale, consum, iluminat cu LED-uri de orice tip.

 www.meanwell.com

          

MICROCHIP

Technology Inc.

Microchip oferă un larg portofoliu de circuite integrate analogice, digitale, semnal mixat, microcontrolere de 8-, 16-, 32- biți, circuite ceas de timp real, interfețe, memorii, drivere de motor, circuite de management al puterii, senzori de temperatură și atingere, produse wireless cu consum foarte mic de putere (inclusiv module ZigBee®), sisteme de dezvoltare, componente Silicon Storage Tech Inc. și Supertex Inc.

www.microchip.com

 

 

MICROSEMI

Microsemi Corporation oferă o gamă largă de circuite integrate și componente discrete pentru toate gamele de aplicații (surse de putere –circuite standard și ‘custom ASPM®’), TV, HF/VHF /UHF, MW, radar. Circuite integrate cu înaltă performanță, rezistente la radiații, cu fiabilitate ridicată: FPGA, SoS, ASIC, managementul puterii, timing și procesare voce, soluții RF, componente discrete. Tehnologii de securitate și produse scalabile, protejate la intervenții neautorizate, circuite integrate PoE și midspan.

www.microsemi.com

                

PACK

Feindraehte

Pack Feindraehte fabrică diverse fire fine din cupru emailat (fire magnet) și cabluri de înaltă frecvență RUPALIT® pentru inginerie electrică și electronică de putere. Aplicații în tehnologie medicală, automatizare, transport feroviar, controlul energiei.

www.pack-feindraehte.de

         

PIERGIACOMI

Piergiacomi este un lider în fabricația de unelte de mână și dispozitive de calitate, bancuri de lucru standard sau cu protecție ESD și aparatură pentru PCB multistrat. Se oferă mai mult de 400 modele diferite de unelte manuale de bună calitate, folosite de electroniști în toată lumea. 

www.piergiacomi.com

                

PTR

PTR produce blocuri terminale PCB, blocuri terminale pe șina DIN, pini de testare automată. Produse de calitate înaltă folosite în produse de serie și pentru testare.

www.ptr-messtechnik.de

       

 

QUECTEL

Quectel este un furnizor dedicat pentru module și soluții M2M wireless: GSM/GPRS, UMTS/ HSPA/LTE și poziționare GNSS, soluții M2M wireless ușor de integrat în aplicații. 

www.quectel.com/

            

ROSE

ROSE produce cutii și carcase din materiale plastice, metal (aluminiu, oțel inoxidabil), adaptate cerințelor aparatelor de uz industrial și comercial, dulapuri pentru operare și display în procese tehnologice, cu utilizate în medii de lucru variate, inclusiv medii Exx.

www.rose-pw.de

       

SHINKOH

ELECTRONICS

Shinkoh Electronics oferă senzori fotoelectrici asamblați, componente discrete pentru foto-senzori.

www.shinkoh-elecs.jp

                  

SILICON LABS

Silicon Laboratories este un lider în fabricația de circuite integrate performante, analogic-intensive, semnal mixat, MCU-uri (consum redus de putere), modem-uri, senzori, oscilatoare, ceasuri, dispozitive wireless, interfețe, voce, audio, video, izolare galvanică și putere.

www.silabs.com

       

SIRETTA 

Siretta oferă terminale și testere, antene și cabluri pentru VHF / UHF, gama 300MHz…5,8GHz, pentru AM / FM / DAB, 3G, Bluetooth, GSM & GPS, GSM & GPRS, ISM, Industrial WiFi, PCB, Wireless LAN, ZigBee®.

www.siretta.co.uk

         

SUPERTEX

Supertex fabrică circuite integrate pentru interfețe driver LED, driver EL (Electro-Luminiscent), circuite de interfață, la tensiune înaltă, utilizate în domeniul medical, display-uri plate, pentru domeniul auto, electronică industrială și telecomunicații, circuite pentru ultrasound. Supertex este filială a firmei Microchip Technology.

www.supertex.com

     

TDK Corporation

TDK Corporation are un portofoliu ce include componente pasive, cum ar fi condensatoare din ceramică, electrolitice și din aluminiu, ferite și inductoare, produse de înaltă frecvență și componente piezoelectrice și de protecție, precum și senzori și sisteme de senzori și surse de alimentare. Aceste produse sunt comercializate sub mărcile de produse TDK, EPCOS, InvenSense, Micronas, Tronics și TDK-Lambda. Alte grupuri principale de produse ale TDK includ produsele de aplicație magnetică, dispozitivele energetice și dispozitivele de memorie flash. TDK se concentrează pe piețele exigente din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor și al automobilelor, al industriei și al electronicii de larg consum. 

http://www.global.tdk.com/corp/en/index.htm

 
  Texas InstrumentsTexas Instruments este un lider în fabricația de circuite integrate analogice, digitale, semnal mixat, diverse MCU și memorii (extrem low-power), dispozitive RF, wireless, DLP, circuite de monitorizare, de management al puterii, sisteme și plăci de dezvoltare, componente Burr-Brown și National Semiconductor.

www.ti.com