ECAS ELECTRO srl

  

  ECAS ELECTRO - Sediul de lucru: Clădirea Feper parter, București, Sector 2, Bd.D. Pompei nr.8, lângă stația de metrou Pipera.

ECAS ELECTRO s-a fondat în anul 1991 având ca obiect de activitate comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, module, subansamble și materiale diverse utilizate în producție, întreținere și service. Pentru dezvoltarea rapidă de produse care să fie lansate pe piață sunt oferite clienților noștri o gamă largă de instrumente de dezvoltare pentru structuri hardware și programe de aplicații, care includ  sisteme de operare în timp real, medii de testare, depanare și compilare de programe, biblioteci de programe de aplicații, programatoare, module de dezvoltare aplicații și programe, asistență tehnică cu informații despre produsele oferite, seminarii și simpozioane pentru promovări de produse noi. 

ECAS ELECTRO oferă o mare varietate de instrumente de proiectare tehnologică în electronică accesibile la studenți, profesori, cercetători, hobby-ști și OEM. ECAS ELECTRO  execută prelucrări mecanice la cutii și carcase pe care le comercializează, pe baza documentației livrate de client.

Pentru a sprijini producătorii de aparatură și echipamente electronice ECAS ELECTRO are un parteneriat cu firma Felix Electronic Services (www.felix-ems.ro). Se pot executa prototipuri și serii mari de module electronice utilizând tehnologii moderne. Clienții firmei și alți proiectanți de aparate electronice pot verifica prototipuri bazate pe o varietate mare de componente, asigurate inclusiv de firma noastră și apoi pot comanda execuții de serii mari.   

ECAS ELECTRO este certificată  ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru a furniza produse, servicii și soluții pentru utilizatorii industriali și comerciali de componente electronice.

ECAS ELECTRO are sediul  în București, dar este partener stabil pentru producătorii de echipamente originale, de echipamente industriale și electronice de consum și clienții comerciali din toată România.

ECAS ELECTRO reprezintă  producătorii de componente electronice și subansamble care introduc continuu  pe piață produse noi, iar clienții  au acces rapid la tehnologii și componente noi apărute pe piață  pentru proiectarea și fabricarea de produse moderne, cu nivel tehnologic ridicat, fiindcă schimbările rapide ale tehnologiei au dinamizat proiectarea de produse și procesele de fabricație.

ECAS ELECTRO asigură conexiuni peste un lanț de aprovizionare complex, gestionează această complexitate și asigură ca producătorii să poată proiecta produse noi, să planifice aprovizionarea cu componente și materiale, păstrând ritmul de fabricație.  

Având peste 25 ani de experiență în comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, componente și materiale diverse, ECAS ELECTRO demonstrează abilitatea de a răspunde la cerințele pieței lucrând împreună cu clienții săi și furnizorii pentru a asigura succesul lor.


Magazinul on-line ECAS ELECTRO se actualizează continuu fără un aviz prealabil, în scopul extinderii și accelerării comercializării de componente electronice la nivelul oricărui cumpărător. 

Se pot comanda produse care nu sunt în catalogul on-line, sunt cerute de client și confirmate de un operator.

Sediul de lucru: Bd. Dimitrie Pompei nr.8 (clădirea FEPER parter), sector 2, Bucureşti 020337
Sediul social: Str. Cornelia nr.7, sector 4, Bucureşti 040181
Date de înregistrare: R.C. J40/15681/91, C.U.I. RO2596172