Producători și Furnizori

ECAS ELECTRO reprezintă producătorii și furnizorii de componente și subansamble electronice care introduc continuu produse noi în fiecare lună, iar clienții care sunt interesați în tehnologii și componente noi pentru proiectarea și fabricarea de produse ce încorporează articole electronice pot realiza produse moderne, cu nivel tehnologic ridicat. Trecerea de la proiectarea unui produs la lansarea pe piață a devenit tot mai complexă în mediul de afaceri de azi. Schimbările rapide ale tehnologiei adaugă noi variante la proiectarea de produse și la fabricație, cerând lansarea rapidă pe piață a produselor noi.

ECAS ELECTRO face conexiuni peste un lanț de aprovizionare complex, gestionează această complexitate și asigură ca producătorii să poată proiecta produse noi, să planifice aprovizionarea cu componente și materiale, păstrând ritmul de fabricație.

Având peste două decenii de experiență în comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, componente și materiale diverse, ECAS ELECTRO demonstrează abilitatea de a răspunde la cerințele pieței lucrând împreună cu clienții săi și furnizorii pentru a asigura succesul lor în afaceri.

După mai mulți ani de relații de afaceri apropiate, s-au dezvoltat parteneriate speciale cu un număr de producători puternici cu "know-how" care oferă portofolii de produse noi, interesante. Prin construirea acestor parteneriate, competența noastră contribuie la evidențierea punctelor forte ale producătorului și ajută clienții. Pentru a ajuta la căutarea unui producător sau furnizor anumit și pentru a obține documentații legate de produse, vă punem la dispoziție liste cu producătorii sau furnizorii de produse și legături la site-urile acestora.