Mobilier Industrial

Treston este unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier industrial și stații de lucru din lume. 

www.treston.com

Mobilier industrial și stații de lucru pentru medii de lucru diferite

 Optimizarea funcționalităților unei stații de lucru se poate dovedi dificilă fără accesorii bine alese care cresc gradul de utilizare. Când o stație de lucru este bine planificată și bine echipată, fluxul de lucru devine mai ușor și mai eficient, îmbunătățind ergonomia și face mai ușoară păstrarea instrumentelor.

Modular înseamnă adaptabil

 Lumea noastră este în continuă schimbare, la un ritm tot mai alert. Până de curând, produsele  puteau fi fabricate la fel de zeci de ani, dar acum trebuie să fim pregătiți pentru a face modificări la practicile noastre de lucru într-un ritm mult mai rapid. În vederea revizuirii procesului de producție pentru a satisface noile cerințe, un sistem de stații de lucru, extrem de flexibil și adaptabil, este esențial. Sistemul nostru este conceput special în acest sens. Aceleași unități de bază, echipate cu accesorii care pot satisface nevoile dumneavoastră, oferă o gamă largă de aplicații.

Personalizate pentru cererea dv. și operator

 Scopul unei stații de lucru determină cerințele de bază și accesoriile. Nevoile și cerințele se pot schimba considerabil de la un angajat la altul, dar am înțeles că nu există doi oameni la fel. Când o stație de lucru este echipată și ajustată la nevoile unui individ, fiecare fază a procesului de producție poate fi completată fără întârziere, cu acuratețe și cu un confort maxim.

Poți configura imediat structura de care ai nevoie: http://3d.treston.com/?duid=EcasElectro

Treston Group oferă o gamă largă de stații de lucru ergonomice, la alegere, care pot fi livrate rapid pentru cei care au opțiuni versatile, pentru a satisface orice nevoie.

Vezi mai mult: