Soluții Quectel Wireless

Soluții Quectel Wireless - furnizor dedicat de module wireless M2M
 Quectel Wireless Solutions este unul dintre principalii furnizori globali de module mobile celulare și GNSS, care pot fi utilizate pe scară largă pe piețele IoT, cum ar fi automobilele, contorizarea inteligentă, telecomanda, urmărirea activelor, POS wireless, securitate și asistență medicală.
Portofoliul cuprinzător de produse al lui Quectel include modulele LTE, UMTS / HSPA (+), GSM / GPRS și GNSS.
 Compania se mândrește cu o echipă tehnică de management și cu o echipă puternică de R & D, cu experiență bogată în domeniul comunicării, astfel încât înțelegem foarte bine unde tehnologia ne va conduce și ce vor cu adevărat clienții.
Quectel este mereu în căutarea de a fi în prim-planul tehnologiei. Cea mai recentă listă de produse include modulul Smart SC20, modulul BC95 de la NB-IoT și modulul BG96 care susțin atât tehnologiile NB-IoT cât și eMTC, toate fiind la frontiera aplicațiilor IoT. Este, de asemenea, cunoscut ca primul furnizor mondial de module NB-IoT care respectă standardul 3GPP R13.
Pentru a satisface pe deplin nevoile clienților, Quectel nu numai că optimizează caracteristicile modulelor care pot funcționa în medii complexe și dure, dar oferă, de asemenea, suport tehnic pentru clienți în timpul fazei lor de cercetare și dezvoltare și testare. Asistența în timp util este disponibilă întotdeauna de la echipa de software și hardware a companiei Quectel prin telefon, prin email sau prin întâlniri față în față atunci când este necesar, ceea ce le ajută pe clienți să scurteze timpul de lansare pe piață.
În prezent, Quectel are aproximativ 400 de angajați, majoritatea responsabili de cercetare și dezvoltare, testare și suport tehnic. Aceasta reflectă filosofia noastră consistentă de afaceri privind orientarea către client.
În plus, prezența la nivel mondial este esențială pentru a ne servi mai bine clienții. Până în prezent, Quectel are două centre de cercetare și dezvoltare, 36 de birouri locale, 30 de directori de vânzări și 70 de distribuitori, care se răspândesc strategic în întreaga lume. Sperăm că, indiferent unde sunt clienții, aceștia ar putea primi asistență și service în timp util de la Quectel.